Πήρε την ευκαιρία του κι ανεβαίνει διαρκώς

Από paok24.com:Με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της και τα μέτωπα σε πρωτάθλημα και κύπελλο να παραμένουν ανοικτά ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να κάνει τέτοια διαχείριση ώστε να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.
Πηγή: paok24.com
Πήρε την ευκαιρία του κι ανεβαίνει διαρκώς

Στο πλαίσιο αυτό ενεργοποιήθηκε ξανά από τον Ουρουγουανό τεχνικό ο Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος χαφ είχε "εξαφανιστεί" μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 31 Ιανουαρίου και κακά τα ψέματα οι λόγοι δεν είναι δυσεύρετοι.

Επανήλθε στη βασική ενδεκάδα και στο πλευρό των Ελ Καντουρί και Σβααμπ στις 21 Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΚ κι από τότε παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Μπορεί ο Ζίβκοβιτς να τράβηξε πάνω του τα φώτα με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες αλλά ο Βραζιλιάνος έκανε ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι. Περιόρισε τον Εμβιλά, έκοψε σημαντικές μπαλιές, δε ρίσκαρε με μακρινές πάσες και μοίρασε σωστά κι ήρεμα το παιχνίδι, βοηθώντας στη σωστή ανάπτυξη της ομάδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που προωθήθηκε με μία εξ αυτών ν' απειλεί με ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής.

Επιπλέον απέφυγε τα αχρείαστα μαρκαρίσματα και μαζί και τον κίνδυνο να δεχθεί κάποια κάρτα αλλά ταυτόχρονα κέρδισε κι αρκετά φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίνοντας την ευκαιρία για πολύτιμες ανάσες στους συμπαίκτες του. Η επαναφορά του στο αρχικό σχήμα έχει δώσει και μεγαλύτερη άνεση στον Ομάρ Ελ Καντουρί, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι με τον Μαροκινό να κάνει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ζίβκοβιτς, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος, μετά την εκ νέου ενεργοποίηση του από τον Πάμπλο Γκαρσία, δε θυμίζει καθόλου τον παίκτη που ήταν σχεδόν αδιάφορος μέχρι το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα και διαθέτει καθαρή σκέψη. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την πολυτέλεια να κρατά εκτός έναν παίκτη με τα στοιχεία του Ντάγκλας. Στο Δικέφαλο το ήξεραν και πλέον όπως φαίνεται το κατάλαβε κι ο ίδιος ο παίκτης, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Διαβάστε ακόμη...