”Είναι το πρώτο στην ιστορία του τμήματος και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμη”

Από paokday.gr: H ακραία του ΠΑΟΚ, Μαρία Κλέπκου μίλησε αποκλειστικά για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Α.Ο. Θήρας, τον προπονητής Τάκη Φλώρο, αλλά και τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Κώστα Αμοιρίδη.
Πηγή: paokday.gr
”Είναι το πρώτο στην ιστορία του τμήματος και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμη”

Aναλυτικά τα όσα είπε :

Για για τον τελικό κόντρα στην Α.Ο. Θήρας και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας του τμήματος: "Ένας τελικός είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Νικητής είναι πάντα αυτός που θα έχει την μεγαλύτερη θέληση και πάθος. Εμείς από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο παίξαμε με ψυχή, ψυχραιμία και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη και το πολυπόθητο τρόπαιο. ".

Για το αν η κατάκτηση ενός τίτλου ήταν ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν ή ο στόχος προέκυψε με την πορεία της ομάδας στην διοργάνωση τη φετινή σεζόν: "Αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εφόσον λοιπόν αυτό διακόπηκε, η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να ολοκληρωθεί αυτή η δύσκολη χρόνια με επιτυχία, όπως κι έγινε".

Για τον προπονητή της ομάδας Τάκη Φλώρο: "Ο κ. Φλώρος είναι ένας προπονητής με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Σήμερα πρόσθεσε ακόμα ένα κύπελλο σε αυτό. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς είναι πολλά χρόνια στον χώρο και του ανήκει ένα κομμάτι αυτής της επιτυχίας".

Για τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Κώστα Αμοιρίδη: "Ο κ. Αμοιρίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και προστατεύει την ομάδα. Είναι δίπλα σε όλες τις αθλήτριες και μας αντιμετωπίζει σαν να είμαστε μια οικογένεια. Παρολο που δεν κατάφερε να είναι στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί ξέρουμε ότι η σκέψη του ήταν σε εμάς. Είναι ο κύριος παράγοντας αυτής της επιτυχίας και τον ευχαριστούμε για όλα".

Διαβάστε ακόμη...