Από τον ΠΑΟΚ οι 4 από τις 6 τελευταίες ήττες του Ολυμπιακού εντός συνόρων!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για τέταρτη φορά την τελευταία διετία τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια βρίσκει τον τρόπο να του επιβάλλεται!
Πηγή: sdna.gr
Από τον ΠΑΟΚ οι 4 από τις 6 τελευταίες ήττες του Ολυμπιακού εντός συνόρων!

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα εντός συνόρων που βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει με συνέπεια τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Από τις 10 Φεβρουαρίου του 2019, όταν οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην Τούμπα με 3-1 και ουσιαστικά έχασαν το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες κι όλες 6 ήττες εντός συνόρων σε όλες τις διοργανώσεις και οι 4 είναι από τον ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα εκτός από εκείνο το 3-1, ο Δικέφαλος του Βορρά τον κέρδισε με 3-2 στον περσινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και 0-1 στο Καραϊσκάκης στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Το 2-0 ήταν η πρώτη φετινή νίκη των Θεσσαλονικέων επί του Ολυμπιακού που σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα της κυριαρχίας του εντός συνόρων έχει ακόμα μόλις δύο ήττες: το φετινό 2-1 από τον Παναθηναϊκό και το 0-1 από την Λαμία τον Φεβρουάριο του 2019 που του στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εκείνης της σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την σεζόν 2017-18 μέχρι σήμερα, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στο ζευγάρι, αφού κάθε ομάδα έχει πάρει από πέντε νίκες, δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και ένα δεν διεξήχθη ποτέ και το πήρε ο Ολυμπιακός με 0-3 στα χαρτιά.

Διαβάστε ακόμη...