Ματιάσεβιτς: «Θα… επιστρέψω!»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 σετ στο League Cup και έτσι κάθε στόχος της σεζόν πλέον χάθηκε.
Πηγή: inpaok.com
Ματιάσεβιτς: «Θα… επιστρέψω!»

Ο προπονητής του Δικεφάλου Νίκολα Ματιάσεβιτς έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Ένα σκληρό τέλος της σεζόν για εμάς με την ήττα 3-1 από τον Φίλιππο στο Λιγκ Καπ. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να αλλάξω την δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης στην αρχή της θητείας μου, στις νίκες επί του Παναθηναϊκού της Σύρου, αλλά και του πόντου με τον Ολυμπιακό. Τότε τα θετικά κρούσματα σε πολλούς παίκτες της ομάδας, μας πήγαν πίσω.

Δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο επίπεδο μας και έτσι κλείσαμε την χρονιά με αρνητικό πρόσημο. Είμαι περήφανος που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στο τέλος αυτής της σεζόν και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που ήταν δίπλα μου και έκαναν και αυτοί την καλύτερη τους προσπάθεια. Δυστυχώς κάποια λάθη στη δημιουργία αυτής της ομάδας στην αρχή της σεζόν, στοίχισαν σε ποιότητα. Έκανα ότι μπορούσα να γυρίσω την κατάσταση, αλλά δεν κατάφερα να πετύχω ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Τώρα πρέπει να χαλαρώσουμε και να προετοιμάσουμε την επόμενη σεζόν με έξυπνο τρόπο και έξυπνες κινήσεις. Τότε θα είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας. Παλέψτε νόμιμα για να φέρετε και πάλι τίτλους στη Θεσσαλονίκη. Τα λέμε την επόμενη σεζόν, θα επιστρέψω».

Διαβάστε ακόμη...