ΒΟΛΕΙ Θύρα 4: «Συγχαρητήρια σε όλους, η ομάδα θα στηριχτεί περισσότερο από τον κόσμο»

Από paok24.com: "Η αγάπη μας για το Δικέφαλο, ως γνωστόν, δεν μετριέται σε τίτλους καθώς ο Π.Α.Ο.Κ ποτέ δεν αποτελούσε απλά έναν αθλητικό σύλλογο.
Πηγή: paok24.com
ΒΟΛΕΙ Θύρα 4: «Συγχαρητήρια σε όλους, η ομάδα θα στηριχτεί περισσότερο από τον κόσμο»

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως οι τίτλοι δεν είναι καλοδεχούμενοι, αλλά προφανώς μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Έτσι, συγχαίρουμε τις αθλήτριες μας και όσους από το μετερίζι τους συνετέλεσαν ώστε να κατακτηθεί ο πρώτος μας τίτλος στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ. Ευχή μας είναι το κύπελλο αυτό να αποτελέσει απλά την αρχή, η προσπάθεια να συνεχιστεί και να ζήσουμε ακόμα περισσότερες χαρές στο μέλλον.

Ο τίτλος αυτός είναι επίσης μια αφορμή για να δούμε ένα καλό παράδειγμα ενός τμήματος που εκπέμπει υγεία. Που στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ, δουλεύουν με όρεξη και εμπνέονται από τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος. Αυτά είναι και τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν στην επιτυχία.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον κύριο Αμοιρίδη, ο οποίος συνεχίζει τη σοβαρή δουλειά έχοντας χαμηλό προφίλ και (όταν χρειάζεται και) το χέρι στην τσέπη. Είναι σημαντικό οι παράγοντες στον ΑΣ να στηρίζουν στην πράξη, καθώς τα λόγια και οι δηλώσεις μετά από επιτυχίες είναι εύκολο να γίνονται από τον καθένα. Οι προσφυγικές καταβολές του συλλόγου έφερναν στους κόλπους του ανέκαθεν ανθρώπους της προσφοράς, εργατικούς και με μεράκι και ο σύνδεσμος τέτοιους ανθρώπους, με έμπρακτη προσφορά προς τον ΠΑΟΚ, τους στηρίζει πάση θυσία. Η προσπάθεια οφείλει να συνεχιστεί και έτσι είναι σίγουρο πως θα στηριχθεί παραπάνω και από τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.".

Διαβάστε ακόμη...