Ανανέωσε με την Βάσκο Ντα Γκάμα ο Λέο Μάτος!

Από thessports.gr: Μπορεί να υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία ο Βάσκο Ντα Γκάμα, ωστόσο ο Λέο Μάτος ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν και παρά τα όσα γράφτηκαν περί... επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την βραζιλιάνικη ομάδα!
Πηγή: thessports.gr
Ανανέωσε με την Βάσκο Ντα Γκάμα ο Λέο Μάτος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας uol.com.br ο 35χρονος ακραίος μπακ συμφώνησε για να παραμείνει στην Βάσκο και να ανανεώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει :

"Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Βάσκο στις αρχές της σεζόν του 2021 ο Λέο Μάτος συμφώνησε να ανανεώσει τη σύμβασή του μέχρι το τέλος του 2022, αφού η τρέχουσα συμφωνία του ήταν μέχρι τον Γενάρη του 2021.

Κατά τη διαπραγμάτευση για παράταση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο, προέκυψε μείωση των απολαβών του Μάτος στο μισό! Με αυτόν τον τρόπο η Βάσκο δεν θα έχει κανένα κόστος για τα ταμεία του συλλόγου.

Ο προπονητής Μαρσέλο Κάμπο, θεωρεί τον Μάτος ως ένα σημαντικό όνομα αυτή τη στιγμή της αναδιάρθρωσης που περνάει η Βάσκο. Στα 35 του είναι ένας από τους πιο έμπειρους στην ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...