«Οι παίκτες αισθάνονται ασφάλεια, λειτουργούμε ως οικογένεια»

Από sdna.gr: Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης, μίλησε για την πολύ καλή πορεία του Δικεφάλου, τονίζοντας πως οι παίκτες νιώθουν μια οικονομική σιγουριά, ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Οι παίκτες αισθάνονται ασφάλεια, λειτουργούμε ως οικογένεια»

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «ο κόσμος των σπορ» της ΕΡΤ3:

«Από τότε που αλλάξαμε προπονητή έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας . Έχουν αλλάξει επίπεδο και οι παίκτες. Όπως θα θυμάστε στην αρχή της σεζόν στη συνέντευξη τύπου συζητούσαμε πως στόχος θα ήταν μια εύκολη παραμονή. Πλέον βρισκόμαστε στην 5η θέση και θα δούμε τι θα γίνει και στα πλέι οφ. Αυτό δείχνει πως ο ΠΑΟΚ ανέρχεται προς τα πάνω σιγά σιγά.

Οι παίκτες εδώ αισθάνονται πλέον μια οικονομική σιγουριά. Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε και το καλύτερο όνομα σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη. Από τον πρόεδρο μέχρι και το τελευταίο παιδί που υπάρχει στην ομάδα λειτουργούμε ως οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Για μας είναι ευκαιρία γιατί ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Διαβάστε ακόμη...