Θύρα 4: «Όλοι μέλη στους Συνδέσμους»!

Από sfina.gr: Τις κάρτες μελών για το 2021 παρουσίασε ο ιστορικός ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4.
Πηγή: sfina.gr
Θύρα 4: «Όλοι μέλη στους Συνδέσμους»!

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στους φίλους και τα μέλη του συνδέσμου, να στηρίξουν έμπρακτα το σύνδεσμο, τονίζοντας ότι οι δυνατοί και ανεξάρτητοι σύνδεσμοι είναι αναπόσπαστο μέρος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4 αναφέρει:

Πολλά είναι τα πράγματα που κατά τη διάρκεια του βίου ενός ανθρώπου μπορεί να τον κάνουν να νιώθει ευτυχισμένος και πλήρης. Βρισκόμενοι στη ΘΥΡΑ 4 από μικρά παιδιά δηλώνουμε με πλήρη επίγνωση και ειλικρίνεια πως οι ιδιότητες του οπαδού του Π.Α.Ο.Κ και του συνδεσμίτη είναι συνυφασμένες με τη ζωή μας και μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Γι αυτόν το λόγο, παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο που δέχονται κατά περιόδους οι σύνδεσμοι και οι οργανωμένοι οπαδοί παραμένουμε στις επάλξεις, πιστοί στις αρχές του οπαδισμού όπως μας τον δίδαξαν αυτοί που τον έφεραν στη χώρα και έχουμε τώρα την τιμή να κινούμαστε κάτω από το ίδιο χαμηλό ταβάνι που κάποτε δρούσαν αυτοί. Στόχος μας είναι η φλόγα να περνάει στις νέες γενιές και το αστέρι της 4 να συντροφεύει το Δικέφαλο Αετό στην πορεία του προς την αιωνιότητα.

Σε αυτά τα πλαίσια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου να στηρίξουν έμπρακτα το σύνδεσμο και να προμηθευτούν τις κάρτες μελών για το 2021 (ετήσια συνδρομή 25 ευρώ).

Η συνδρομή στο σύνδεσμο είναι πάνω από όλα θέμα αρχής, θέμα ιδεολογίας. Κίνητρο δεν είναι ούτε το αφισάκι που δίνεται δώρο στα νέα μέλη και στις ανανεώσεις συνδρομών, ούτε οι εκπτώσεις σε είδη της μπουτίκ, ούτε καν η προτεραιότητα σε εκδρομές και εισιτήρια. Οι δυνατοί και ανεξάρτητοι σύνδεσμοι είναι αναπόσπαστο μέρος του συλλόγου, η ίδια του η ψυχή. Στηρίζοντας τη ΘΥΡΑ 4 δίνουμε δύναμη στον ίδιο τον Π.Α.Ο.Κ.

Διαβάστε ακόμη...