Η συνέντευξη τύπου του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η συνέντευξη Τύπου του Final-4 για το 10ο League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο οποίο συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου και ο ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
Η συνέντευξη τύπου του 10ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος ανοίγει την αυλαία στις 17:00 κόντρα στον οικοδεσπότη Φίλιππο Βέροιας στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού, μίλησαν ο προπονητής, Νικολά Ματιάσεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής.

Νικολά Ματιάσεβιτς (προπονητής ΠΑΟΚ):

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Βέροια, πρόκειται για μία πολύ όμορφη πόλη, έχουμε καταλύσει σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο εδώ. Από την στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ παίξαμε οκτώ παιχνίδια με τις τρεις ομάδες που συμμετείχαν στα πλέι-οφ, πιστεύω πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, έχει καταφέρει να κερδίσει παιχνίδια τα οποία ήταν «ντέρμπι». Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι κάναμε ένα ΄άσχημο παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, προσπαθώντας να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου, ο ΟΣΦΠ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το φαβορί για την διοργάνωση, μετά έρχεται η Σύρος η οποία τερμάτισε δεύτερη, από κει και πέρα εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες γιατί θέλουμε πολύ την κατάκτηση αυτού του κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στον ημιτελικό, πρόκειται για ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε την Βέροια για το πρωτάθλημα, απλά με την έλευση του Κώστα Προύσαλη η ομάδα της Βέροιας έχει καλυτερεύσει».

Θάνος Τερζής (αρχηγός ΠΑΟΚ):

«Να ευχαριστήσω το δήμαρχο της Βέροιας, τους ανθρώπους του Φιλίππου και τη Λίγκα που διοργανώνει έναν θεσμό που έχει ανέβει η αίγλη του τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα μου κατάγεται από την Ημαθία, άρα μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την περιοχή. Ο στόχος του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του πρωταθλήματος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Φίλιππος Βέροιας που θέλει να προκριθεί στον τελικό ως διοργανωτής. Εμείς έχουμε μία καλή δυναμική, θέλουμε να πάμε στον τελικό, εκεί όπου όλα γίνονται, μιας και είναι ένα παιχνίδι. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχουν σχέση με τα νοκ άουτ. Έχει τη δική του βαρύτητα. Ο Φίλιππος θα είναι μαχητικός, ξέρουμε τα όπλα της. Πρέπει να έχουμε υπομονή και ακόμη και όταν πιεστούμε με τη δυναμική μας θα προσπαθήσουμε να υπερισχύσουμε. Έχει έμπειρους παίκτες ο Φίλιππος, αλλά σαν σύνολο θεωρώ ότι υπερτερούμε και ότι με σοβαρότητα θα είμαστε νικητές του ημιτελικού».

Διαβάστε ακόμη...