«Πιθανή η wild card στον ΠΑΟΚ για το Eurocup»

Ο ΠΑΟΚ με την μαθηματική κατάληψη της πέμπτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Basket League «κλείδωσε», εφόσον το επιθυμεί, την ευρωπαϊκή του παρουσία στο Basketball Champions League της ερχόμενης περιόδου.
Πηγή: inpaok.com
«Πιθανή η wild card στον ΠΑΟΚ για το Eurocup»

Ωστόσο δημοσίευμα από τη Σερβία βάζει μια νέα παράμετρο, καθώς υποστηρίζει ότι η ΕΚΑ θέλει να έχει τον ΠΑΟΚ στο επόμενο Eurocup και θα προσπαθήσει να το πετύχει αυτό μέσω ειδικής πρόσκλησης (wild card), στο πλαίσιο των αλλαγών που ετοιμάζει για την διοργάνωση.

Το δημοσίευμα του σερβικού «Alo» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι σαφές ότι η μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων επηρεάστηκε από την περσινή αποχώρηση συλλόγων από το Eurocup για το FIBA ​​Champions League. Πλέον το σύστημα ανταγωνισμού άλλαξε έτσι ώστε κάθε σύλλογος να έχει 18 εγγυημένους αγώνες, αντί των έξι που ήταν με το παλιό σύστημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διοργάνωση θα είναι ισχυρός και το επόμενο έτος. Πιο συγκεκριμένα οι Βίρτους Μπολόνια, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Χίμκι και τουλάχιστον τρεις ισπανικοί σύλλογοι θα συμμετάσχουν σίγουρα σε αυτή. Παράλληλα η EKA σίγουρα θα προσπαθήσει να φέρει τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, την Νταρουσάφακα και την Μπάμπεργκ μέσω ειδικών προσκλήσεων».

Διαβάστε ακόμη...