Προβάδισμα στην Πορταριά για προετοιμασία

Από sfina.gr: Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο κορονοϊός δεν έχει φύγει από την καθημερινότητά μας και έτσι στον ΠΑΟΚ σκέφτονται ήδη για του που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: sfina.gr
Προβάδισμα στην Πορταριά για προετοιμασία

Σε έναν μήνα θα τελειώσει η τρέχουσα σεζόν και στον Δικέφαλο θέλουν να είναι έτοιμοι και οργανωμένοι ούτως ώστε να έχει «κλείσει» το θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου όπως είναι λογικό έχουν κάποια μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, όμως αυτή την στιγμή προβάδισμα έχουν οι αθλητικοί χώροι του εσωτερικού κυρίως λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία. Ο κορονοϊός δυσκολεύει τις μετακινήσεις γενικότερα πόσο μάλλον αυτές εκτός συνόρων και έτσι στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για δεύτερο σερί καλοκαίρι να γίνει η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους.

Το προβάδισμα αυτή την στιγμή το έχει το αθλητικό κέντρο της Πορταριάς στο Πήλιο, αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από τους χώρους που έκανε την προετοιμασία ο Δικέφαλος το περασμένο καλοκαίρι.

Η προετοιμασία της επόμενης χρονιάς θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας, αφού κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν μόλις 10 μέρες οι προπονήσεις και τα φιλικά στην περιοχή της Πορταριάς.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρουν οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα τις επόμενες εβδομάδες, με τις επαφές να έχουν κορυφωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει ενημερωθεί για το ενδεχόμενο της... μένουμε Ελλάδα προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...