Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 τον Πανιώνιο, του οποίου και επικράτησε με 8-7 σκορ.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, αν και προηγήθηκε με 1-0, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, επιτρέποντας στους αντιπάλους να ισοφρισουν σε 1-1 και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του οκταλέπτου σε 1-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εμφανιστεί δυνατός στην άμυνα και να βρει επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να σηκώσει κεφάλι και πάλι και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 4-3.

Στο τρίτο οκταλεπτο, οι "ασπρόμαυροι" διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και "άνοιξαν" το προβάδισμα στο +2, 6-4, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, επέτρεψε στους αντιπάλους να μειώσουν σε 7-6 και με εύστοχο πέναλτι να ισοφαρίσουν σε 7-7 μόλις 2' πριν τη λήξη. Ο Γιαννόπουλος απάντησε γρήγορα, γράφοντας το 8-7 για τον ΠΑΟΚ, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα!

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διαχειριστεί τις καταστάσεις, αλλά και να διατηρήσει τον έλεγχο, ώστε να πάρει επάξια την πολυπόθητη νίκη!

ΠΑΟΚ Prima Holidays - Πανιώνιος: 8-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 2-1, 2-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Radojevic 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης 2, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Radonij 1, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Νικολαΐδης

Διαβάστε ακόμη...