H μεικτή ζώνη του Φοίνικα Σύρου - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή Νικολά Ματιάσεβιτς και του Σωτήρη Σωτηρίου μετά την νίκη επί του Φοίνικα Σύρου.
Πηγή: acpaok.gr
H μεικτή ζώνη του Φοίνικα Σύρου - ΠΑΟΚ

Νικολά Ματιάσεβιτς:

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τη σημερινή νίκη. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά και επικίνδυνο για τους αθλητές να παίζουν κάθε δύο μέρες. Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά στόχος είναι να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί στο Λιγκ Καπ, στο οποίο και αγωνιζόμαστε το Σάββατο με το Φίλιππο Βέροιας, όπου και θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Σωτήρης Σωτηρίου:

"Αρχικά, θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη μας στη μνήμη του αγαπημένου μας Νότη Λίτσα και να ευχηθούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σήμερα, ήταν ένα παιχνίδι, που θέλαμε να κερδίσουμε, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι που παίζει η ομάδα και, ταυτόχρονα, να πάρουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές, ώστε να είναι έτοιμοι, όταν τους χρειαστεί ο προπονητής στην απαιτητική συνέχεια και κυρίως στο League Cup. Αυτό έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό γιατί η ομάδα εκτός από τους 3 βαθμούς, απέκτησε και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια, κάτι που χρειάζεται για τη συνέχεια, καθώς στόχος μας είναι η κατάκτηση του League Cup! Κλείνοντας, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στο Σύλλογό μας, που σήμερα γιορτάζει 95 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του!

Διαβάστε ακόμη...