Γκρίφιν: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Μάλκολμ Γκρίφιν σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στον τόπο που μεγάλωσε και τα προβλήματα του, μίλησε για το μπασκετικό Σικάγο, αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Γκρίφιν: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε με τον ΠΑΟΚ»

Αρχικά ανέφερε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ: «Προέρχομαι από μια περιοχή που επικρατεί βία των συμμοριών και φτώχεια. Ακόμα και σήμερα υπάρχει αυτό και τα πράγματα, έχουν γίνει χειρότερα. Βλέποντας τη λίστα των φίλων μου στο Instagram, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα ονόματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει από αυτά. Έχω τα τηλέφωνα τους και δε μπορώ να τους πάρω...

Σε κάθε παιδί από τη γειτονιά μου θα του έλεγα απλά να ακολουθήσει το όνειρο του, σε όποιον τομέα και αν είναι αυτό. Κάνω αυτό που αγαπώ και τη δουλειά που ήθελα, παίζοντας μπάσκετ τα τελευταία επτά χρόνια στην Ευρώπη. Δεν είμαι διαφορετικός από κανέναν. Λέω να βλέπεις μπροστά και να κάνεις αυτό που σου αρέσει».

Για το... μπασκετικό Σικάγο από το οποίο κατάγεται: «Το Σικάγο είναι η Μέκκα του μπάσκετ! Άλλοι λένε για το Λος Άντζελες, άλλοι για τη Νέα Υόρκη, αλλά για μένα είναι το Σικάγο. Είχε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ξέρω τον Λέβινγκστον κι αυτά που πέτυχε και όταν είδα τη φωτογραφία του στο γήπεδο μας, με εντυπωσίασε».

Για το μέλλον του και αν σκέφτεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά, θα δούμε τι θα γίνει και πως θα τελειώσει η σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δε σκέφτομαι την επόμενη σεζόν από τώρα και λόγω κορωνοϊού, που πλέον δε μπορείς να προγραμματίσεις ούτε την... επόμενη μέρα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους της ομάδας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν. Είναι πραγματικά κρίμα που δε μπορούμε να τους έχουμε δίπλα μας φέτος. Ο κόσμος αποτέλεσε το 75% για να επιλέξω τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...