Λουτσέσκου : “Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;”

Από thessports.gr:Τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συζητήσεις με την Αλ Αϊν για να επιστρέψει στον Αραβικό Κόλπο, διέψευσε μέσω συνέντευξης του στην αραβική έκδοση του goal.com ο Ράζβαν Λουτσέσκου που παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα!
Πηγή: thessports.gr
Λουτσέσκου : “Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;”

"Μετά από ότι έκανα στην Αλ Χιλάλ, ήταν αδύνατο για μένα να προπονήσω άλλη ομάδα στη Σαουδική Αραβία, γιατί πέρασα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου με την ομάδα. Η ψυχή μου είναι στο κλαμπ και νιώθω ότι είμαι μέλος του συλλόγου", είπε αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Αλ Αϊν αυτή τη στιγμή".

Για την συνέχεια της καριέρας του ο Λουτσέσκου τόνισε : "Δεν θα προπονήσω μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχω ευκαιρίες.

Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα, όπου με τον ΠΑΟΚ κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι και κάναμε ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ : "Έφτασε σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια διάσταση απόψεων με τον ιδιοκτήτη. Αντί να συνεχίσω και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο".

Διαβάστε ακόμη...