Γκαρσία: «Προσπάθησαν οι παίκτες μου, είμαι ικανοποιημένος»

Από thessports.gr: Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ωστόσο πως υπήρχε πρόβλημα στην τελική ενέργεια.
Πηγή: thessports.gr
Γκαρσία: «Προσπάθησαν οι παίκτες μου, είμαι ικανοποιημένος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και αυτό γιατί νομίζω ότι προσπάθησαν, δούλεψαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Από κει και πέρα ήταν αναμενόμενο να μη συνεχίσουμε στα επίπεδα έντασης του πρώτου μισαώρου, κάποιοι παίκτες έβγαλαν σημάδια κόπωσης. Αυτό που μας αφήνει λυπημένους είναι ότι δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο άουτ, σε μια φάση που είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην περιοχή μας αλλά και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο».

Για τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του πριν το πλάγιο άουτ και μετά από αυτό:

«Ήταν κάποιο συγκεκριμένο τακτικό κομμάτι που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις και θέλαμε μια άλλη συμπεριφορά. Βέβαια και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες. Αλλά είναι κάτι που συνέβη εκείνη τη στιγμή, γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Για το αν φοβάται μη χαθεί η καλή ψυχολογία που είχε αποκτήσει η ομάδα του από το «διπλό» κόντρα στην ΑΕΚ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο:

«Όχι, κι αυτό γιατί νομίζω ότι, παρότι δεχτήκαμε το γκολ όπως το δεχτήκαμε, η ομάδα δεν τα παράτησε. Αν η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή ή αν δε συνεχίζαμε να παλεύουμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί και δεύτερο γκολ κάτι που δε συνέβη. Εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα, βάλαμε 2 επιθετικούς, ήμασταν γύρω από την περιοχή, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλοί στην τελική ενέργεια, στην τελική πάσα».

Διαβάστε ακόμη...