Μαζί στον Παναθηναϊκό, αντίπαλοι για την 5η θέση

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι στις 17:00, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δύο ομάδες, που μάχονται για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην κανονική περίοδο της Basket League.
Πηγή: paok24.com
Μαζί στον Παναθηναϊκό, αντίπαλοι για την 5η θέση

Στους πάγκους των δύο ομάδων, βρίσκονται δύο παλιοί γνώριμοι, οι οποίοι μάλιστα, είχαν συνεργαστεί στο... ανώτατο επίπεδο πριν περίπου έξι χρόνια. Τότε, ο Παναθηναϊκός, μετά τις διάφορες αλλαγές, είχε επιλέξει στα πλέι οφ, τον τωρινό προπονητή του Περιστερίου και έβαλε δίπλα του, τον τωρινό τεχνικό του ΠΑΟΚ!

Ο Άρης Λυκογιάννης, είχε ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, στις 22 Μαΐου 2015 και τέσσερις μέρες μέτα, έκανε το ντεμπούτο του, κόντρα στον... ΠΑΟΚ! Ημιτελικοί της Basket League τότε, με τον ΠΑΟΚ να παλεύει αλλά να μη μπορεί να ακολουθήσει τους «Πράσινους», που καθαρίζουν τη σειρά με 3-0 (83-58, 75-61, 65-83).

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός έχασε με... «σκούπα» το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την τρίτη θέση, επικρατώντας του Άρη, στη σειρά των μικρών τελικών.

Λυκογιάννης και Μανωλόπουλος, φυσικά και έχουν τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι μετά από εκείνη τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό και σήμερα θα το κάνουν ξανά, με την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου, να... βρίσκεται ανάμεσα τους.

Διαβάστε ακόμη...