«Together we rise up»

Από inpaok.com:Ένα δύσκολο εγχείρημα ξεκίνησε στις 13 Γενάρη του 2021 και ολοκληρώθηκε περίπου 3 μήνες αργότερα, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στέκεται δίπλα στο τμήμα που προσέφερε ανεπανάληπτες στιγμές στην ασπρόμαυρη οικογένεια.
Πηγή: inpaok.com
«Together we rise up»

Με σύνθημα «Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε», η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από 3 μήνες την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ελπίζοντας πως οι απανταχού φίλοι της ομάδας θα στήριζαν την προσπάθεια αυτή, που «πρωτεργάτης» της ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος πίστεψε εξ αρχής στο όλο εγχείρημα.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, το ποσό των 500.000 ευρώ που ήταν στόχος της ασπρόμαυρης διοίκησης, μαζεύτηκε καθώς σχεδόν 10.000 φίλοι της ομάδας απ' όλο τον κόσμο, βοήθησαν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ

Πλέον, σειρά παίρνει το νέο... μότο του Δικεφάλου. «Together we rise up», το οποίο σημαίνει: «Μαζί θα σηκωθούμε».

Η ομάδα, πέρασε δύσκολες σεζόν, με αποκορύφωμα την περσινή, φτάνοντας μια ανάσα από τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Πλέον όμως, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει ψηλά και με τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να ελπίζει πως θα έρθουν ξανά οι ένδοξες μέρες, που γνώρισε ο σύλλογος στο παρελθόν.

Ο επόμενος στόχος, μετά την ΑΜΚ, είναι να χτιστεί ο νέος μεγάλος ΠΑΟΚ, που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά στα παρκέ και να προσφέρει ανείπωτες στιγμές χαράς στους απανταχού φίλους της ομάδας.

Together we rise up!

Διαβάστε ακόμη...