Φάκελος ακαδημίες

Από paokday.gr: Τα οικονομικά προβλήματα του μπασκετικού ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι σε πρώτο πλάνο στις συζητήσεις τόσο στα ΜΜΕ όσο και μεταξύ των φιλάθλων.
Πηγή: paokday.gr
Φάκελος ακαδημίες

Το αγωνιστικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε αρκετές περιπτώσεις που οι δυνατότητες είναι ως ένα συγκεκριμένο ταβάνι και αυτό είναι εύκολα κατανοητό απο όλους.

Όμως η τύχη- ευλογία του ιστορικού τμήματος του "Δικεφάλου" να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι μια εγγύηση πως όλα θα μπούνε σε μια τάξη και πως τελικά υπάρχει φως στο τούνελ.

Αυτό από μόνο του μας δίνει την ευκαιρία να βάλουμε και άλλα θέματα στο τραπέζι της συζήτησης και ένα από αυτά είναι οι ακαδημίες.

Πικρή ιστορία για τους "ασπρόμαυρους", καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έχει βγει ούτε ένας παίκτης!!

Και γι αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!

Οι ακαδημίες όταν λειτουργούν σωστά μπορούν να δώσουν λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι , αλλά και στο οικονομικό σε μια περίπτωση πώλησης.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως οι τίτλοι σε επίπεδο ακαδημιών είναι εντελώς αδιάφοροι, καθώς όλα κρίνονται από τους παίκτες που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα.

Μια ακαδημία που μπορεί να σαρώνει τους τίτλους , αλλά δεν μπορεί να στελεχώσει την μεγάλη ομάδα, αρχικά σημαίνει πως έχει αποτύχει.

Ο στόχος είναι η δημιουργία παικτών που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο που χρειάζεται ένας επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ και όχι να κατακτά τίτλους στις ακαδημίες.

Η αναδιάρθρωση στις ακαδημίες του "Δικεφάλου του Βορρά" είναι πλέον επιτακτική σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη...