Κοκκινάκης: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Από sdna.gr:Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε ότι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα όμορφο και δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως είπε στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι η νίκη για να έχει θέση ψηλά στον τελικό βαθμολογικό πίνακα.
Πηγή: sdna.gr
Κοκκινάκης: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Για την 4η αγωνιστική των play offs ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (10/04, 20.00), σε ένα παιχνίδι όπου οι «ασπρόμαυροι» κατεβαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλουν να πάρουν ακόμη μία νίκη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω των συνθηκών που επικρατούν, δηλαδή το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν και να δουλέψουν σωστά. Σίγουρα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Πριν λίγες μέρες καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη στο Μαρούσι επί του Παναθηναϊκού, και ευελπιστούμε να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας προκειμένου να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα», όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...