«Τρομερό το φάουλ του Μουργκ, λείπει η σταθερότητα»

Από paok24.com:Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Αναστασάκος, με τον βετεράνο επιθετικό – που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2008-09 και πέτυχε 7 γκολ σε 21 εμφανίσεις – να εξωτερικεύει τις σκέψεις του για τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου και να χαρακτηρίζει δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Πηγή: paok24.com
«Τρομερό το φάουλ του Μουργκ, λείπει η σταθερότητα»

Πιο αναλυτικά, τόνισε:

Για το αν του αρέσει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως όχι. Δεν είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Είναι δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

Για το που οφείλεται η κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, είναι δύσκολο να μείνεις εκεί. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, δεν τα γνωρίζω γιατί δεν είμαι μέσα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ οφείλουν να τα εντοπίσουν. Έτσι που ξεκίνησε η χρονιά με αλλαγές παικτών και προπονητή είναι δύσκολο. Δεν ήταν σταθερός».

Για τα ματς με την ΑΕΚ και τον Αστέρα: «Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο γκολ. Ήταν τρομερό φάουλ. Λίγο που είδα το ματς δεν ήταν κλειστό, είχε τις φάσεις. Αλλά ήταν περίεργο παιχνίδι λόγω των προηγούμενων παιχνιδιών για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Και οι δυο δεν ήθελαν να χάσουν. Ήρθε το γκολ στο 94' για τον ΠΑΟΚ, του έδωσε ψυχολογική ανάταση και είναι καλύτερα από την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο το ματς με τον Αστέρα. Τον είδα κόντρα στον Άρη και είναι μια ομάδα με συνεχώς ανοδική πορεία. Θα μπορούσε να είχε πάρει και το ματς. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από τρία σερί παιχνίδια, μπορεί να έχει κούραση, ο Αστέρας δεν έχει κίνητρο όπως ο ΠΑΟΚ που πάει με καλή ψυχολογία. Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Όποιος το θέλει το παίρνει. Και ο ΠΑΟΚ το θέλει πιο πολύ».

Για το αν λείπει ένας ικανός σκόρερ από τον ΠΑΟΚ: «Λείπει αλλά λείπει και η σταθερότητα. Είναι η συνολική εικόνα όλης της ομάδας. Είναι μια περίεργη χρονιά που δεν ξεκίνησε σωστά. Ελπίζω να τελειώσει καλά. Έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό, ελπίζω να πάρει το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση».

Διαβάστε ακόμη...