Ραντεβού με την ιστορία

Από paok24.com: Μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Λαμίας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ καλείται να περάσει το εμπόδιο του Άρη στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.
Πηγή: paok24.com
Ραντεβού με την ιστορία

Το παιχνίδι κόντρα στους κιτρινόμαυρους θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV ενώ θα υπάρχει και συνεχής live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

Η ομάδα του Άρη, προκρίθηκε επί της ΑΕΚ στο «χρυσό» σετ στην προημιτελική φάση και από κει μέσω της ιδιαιτερότητας της κλήρωσης βρέθηκε στους «4» δίχως αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πέρα από την απουσία της Καλαντάτζε που δεν έχει αγωνιστει σε κανένα παιχνίδι κυπέλλου ως τώρα, με τον Δικέφαλο να κατεβαίνει στην «μάχη» του ημιτελικού «πάνοπλος».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, η Μίλιτσα Κούμπουρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ενθουσιασμένες για το «ντέρμπι» της πόλης στα ημιτελικά. Ο Άρης είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε στον τελικό. Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου με πολύ καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για την πρόκριση!».

Διαβάστε ακόμη...