Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γκαρσία!

Από sfina.gr: Μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες εβδομάδες για τον ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν, ολοκληρώνεται με ένα παιχνίδι αύριο στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται.
Πηγή: sfina.gr
Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γκαρσία!

Μετά από τα δυο σερί εκτός έδρας ματς στην Αθήνα, σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ ο Δικέφαλος προετοιμάζεται ουσιαστικά με 1,5 προπόνηση για την αυριανή (17:15) αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται να αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα του αγώνα, αφού δεδομένα υπάρχει επιβάρυνση σε συγκεκριμένους παίκτες ειδικά σε ότι αφορά τον άξονα. Δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός προπονητής να πάει και σε αλλαγή σχηματισμού, βάζοντας τον Ουάρντα ως επιτελικό μέσο σε 4-2-3-1, ωστόσο έχει προβάδισμα το 4-3-3.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, ο Γκαρσία δεν πρόκειται να πάρει το παραμικρό ρίσκο για ότι αφορά την περίπτωση του Βιεϊρίνια, που προπονήθηκε κανονικά χθες. Ο Πορτογάλος αρχηγός θα βρίσκεται εκτός απροόπτου στην αποστολή, αλλά έχει προβάδισμα ο Ροντρίγκο γιατί έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά για τον ΠΑΟΚ.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί σε ότι αφορά την άμυνα, ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στα αριστερά συνεχίζει ο Μπάμπα Ράχμαν, αφού ο Άντριαν Περέιρα αισθάνεται ενοχλήσεις και δύσκολα θα δώσει το παρών στην Τρίπολη.

Στον άξονα ο Γκαρσία καλείται να διαλέξει ποιος από τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Ομάρ Ελ Καντουρί θα πάρει ανάσες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Χάρης Τσιγγάρας, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Νίκα Νινούα.

Μετά το εντυπωσιακό γκολ που έβαλε ο Τόμας Μουργκ στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα με τον Γκαρσία να ποντάρει στο θετικό μομέντουμ, ενώ ο Τζόλης και Ζίβκοβιτς «ερίζουν» για μια θέση στα «φτερά», ενώ στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Διαβάστε ακόμη...