MVP της 3ης αγωνιστικής των Play-Off ο Κομητούδης

Από acpaok.gr: Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κομητούδης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 3η αγωνιστική της Β΄φάσης για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
MVP της 3ης αγωνιστικής των Play-Off ο Κομητούδης

Παράλληλα στην Dream Team της αγωνιστικής συμπεριλήφθηκαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, Μενέλαος Κοκκινάκης και Άντρι Άγκανιτς.

Ο Δημήτρης Κομητούδης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Π.Α.Ο.Κ. επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ που ήταν η πρώτη του δικεφάλου μετά από 14 ήττες από τον Ολυμπιακό και η πρώτη ήττα των «ερυθρόλευκων» μετά από 13 νικηφόρα ματς πρωταθλήματος που όμως τους ανέδειξε πρωταθλητές για τη σεζον 2010-21.

Ο Κομητούδης μοίρασε τέλεια το παιχνίδι στα κρίσημα σημεία για την ομάδα του. Παρότι είχε να διαχειριστεί υποδοχή 53% και 34% άριστες η ομάδα του είχε αποτελεσματικότητα 48%. Επίσης σημείωσε και έναν άσσο σε σύνολο 17 σερβίς.

Είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κομητούδης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και ο δεύτερος παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. για τη σεζόν 2020-21 που αναδεικνύεται M.V.P. μετά τον Αντρί Αγκάνιτς στην 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Κομητούδης δήλωσε για τη διάκριση του: «Η διάκριση αυτή ήρθε καθαρά μέσα από ομαδική δουλειά. Οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετικοί σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και έπαιξαν καταπληκτικά. Έχουμε ακόμα τρία ματς που πάμε να τα κερδίσουμε για να βγούμε δεύτεροι. Στη συνέχεια έχουμε το Λιγκ Καπ όπου στόχος είναι ξεκάθαρος, η κατάκτηση. Ήρθα σε μία ομάδα που διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο και αυτό είχα βάλει και εγώ σαν στόχο, η ατομική διάκριση δεν είναι ποτέ στο μυαλό μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην ομάδα-παρέα από τον ΑΟΣ Σερρών, στην οποία ξεκίνησα και έμαθα πως να παίζω και να αγαπώ το βόλεϊ».

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ 1-4 VOLLEY LEAGUE 2020-21

MVP ΒΙKOΣ COLA: Δημήτρης Κομητούδης (Π.Α.Ο.Κ)

Πασαδόρος: Δημήτρης Κομητούδης (Π.Α.Ο.Κ)

Διαγώνιος: Βαν ντε Ντρις [Βέλγιο] (Π.Α.Ο.Κ.)

Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Βασίλης Μούχλιας (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Άντρι Αγκάνιτς [Εσθονία] (Π.Α.Ο.Κ.), Αντρέ Μπράουν [Καναδάς] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!

Διαβάστε ακόμη...