Ψηφίστε το Energopojekt Play of the Month Μαρτίου

Από paokfc.gr: Δύο εντυπωσιακές ασίστ κι ένα κομβικό γκολ μπαίνουν στη μάχη για το Enrgoprojekt Play of the Month Μαρτίου. Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr.
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε το Energopojekt Play of the Month Μαρτίου

Πρώτος μονομάχος ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και πέρα από τον τομέα του σκοραρίσματος προσφέρει και δημιουργικά. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Swarovski με πολύ δύσκολη προσπάθεια έδωσε την ασίστ στον Κρμέντσικ για το μοναδικό γκολ της ομάδας μας.

Επόμενος υποψήφιος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Iceman στην αναμέτρηση με τον Άρη αρνήθηκε να τα παρατήσει, όταν όλα είχαν πάει λάθος και η ήττα έμοιαζε αναπόφευκτη. Ο στόπερ του Δικεφάλου βρήκε δίχτυα στο 87′ με έξυπνη ενέργεια, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε και το πέναλτι στο φινάλε, με το οποίο ο Βιεϊρίνια διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Έπρεπε να διαλέξουμε μία ενέργεια για την υποψηφιότητά του, οπότε καταλήξαμε στο τέρμα που σημείωσε.

Τέλος από την κουβέντα δεν λείπει κι ο Μάικλ Κρμέντσικ . Ο Τσέχος φορ του Δικεφάλου στην νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Play Offs ανέλαβε χρέη δημιουργού. Μετά από μία εξαιρετική αντεπίθεση στο φινάλε του αγώνα ο Κρμέντσικ έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για να γράψει το τελικό 3-1.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...