«Αληθινός ΠΑΟΚτσης ο Χατζόπουλος!»

Από inpaok.com:Ο Γιάννης Γιαννούλης, μίλησε στο INPAOK για όλα όσα συμβαίνουν την φετινή χρονιά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας την προσπάθεια της διοίκησης και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε μια τόσο κομβική περίοδο.
Πηγή: inpaok.com
«Αληθινός ΠΑΟΚτσης ο Χατζόπουλος!»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου:

Για την φετινή πορεία:

«Από την στιγμή που ήρθε ο Λυκογιάννης, πίστεψε στους παίκτες που είχε, σχεδίασε ένα πλάνο, το ακολούθησε και απέδωσε. Για αυτό και η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά. Πάντα όταν άλλαζε ο προπονητής τα τελευταία χρόνια, παρακαλούσαμε να αλλάξει κάτι. Ο Λυκογιάννης το κατάφερε αυτό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Λυκογιάννη:

«Με όλα όσα έχει δείξει, με ένα σύνολο που δεν είναι δικό του, δεν είναι αυτός δηλαδή που διάλεξε τους παίκτες, η ομάδα έχει δείξει ένα φοβερό πρόσωπο. Πρέπει να συνεχίσει ανοδικά για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ μεγάλος, γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο για τις επιτυχίες:

«Είναι πολύ μακρινή η εικόνα, ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους ξανά. Αλλά σιγά σιγά ελπίζουμε να επιστρέψει ξανά η ομάδα και στους τελικούς και στους τίτλους».

Για την ΑΜΚ:

«Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο αυτό που έγινε γιατί δεν υπήρχε από αλλού η οικονομική βοήθεια, όπως παραδείγματος από τα διαρκείας και αυτό βοήθησε πολύ την διοίκηση για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να μειωθούν τα χρέη.»

Για την επόμενη ημέρα:

«Θα είναι καλύτερη. Με τη νέα σεζόν, αν όλα πάνε καλά και με τον κορωνοϊό και ο κόσμος επιστρέψει στα γήπεδα, θα γίνει ρεκόρ στα διαρκείας. Ο κόσμος θα στηρίξει. Θα είναι τεράστια η βοήθεια, αν όλοι αυτοί οι 8.000 που συμμετείχαν στην ΑΜΚ, θα πάρουν του χρόνου εισιτήρια διαρκείας. Αυτός νομίζω είναι και ο επόμενος στόχος της διοίκησης. Να γεμίσει ξανά το γήπεδο. Και φυσικά έτσι, θα μπορέσει να δημιουργηθεί και μια καλύτερη ομάδα. Αν το γήπεδο θα είναι γεμάτο θα έρθουν και περισσότερες νίκες και καλύτεροι παίκτες. Όλα αυτά, είναι αλυσίδα».

Για τον Χατζόπουλο:

«Είναι ένας αληθινός άνθρωπος, αληθινός ΠΑΟΚτσης και το δείχνει κάθε μέρα. Είναι δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους αθλητές προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα. Έτσι, πάντα αποδίδουν και αυτοί καλύτερα».

Για την περσινή κρίση που πέρασε η ομάδα:

«Ευτυχώς την περσινή χρονιά λόγω του κορωνοϊού δεν έπεσε κατηγορία ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν καλή ομάδα η περσινή. Αλλά άμα δεν έχεις χρήματα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα καλύτερο. Δεν αξίζανε αυτοί οι παίκτες να παίζουν στον σύλλογο. Και τον Γενάρη που η ομάδα πήρε τον Μπράουν και τον Σόρτερ, ήταν λάθος οι επιλογές καθώς πήραμε δύο παίκτες που αγωνίζονταν στην ίδια θέση. Όλα ήταν λάθος πέρσι».

Για τον κόσμο:

«Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ, που στήριξαν και πιστέψαν την προσπάθεια του Χατζόπουλου».

Διαβάστε ακόμη...