«Θα στηρίζω τους παίκτες μου, ο Πασχαλάκης κέρδισε πρωτάθλημα και Κύπελλα!»

Από thessports.gr: Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και την στήριξη στους ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.
Πηγή: thessports.gr
«Θα στηρίζω τους παίκτες μου, ο Πασχαλάκης κέρδισε πρωτάθλημα και Κύπελλα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το ότι πήγε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τη λήξη του αγώνα και τι του είπε:

«Πράγματα του ποδοσφαίρου. Διότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όταν ένα στοιχείο της ομάδας δε βρίσκεται σε μια καλή μέρα ή κάποια πράγματα δεν του πάνε τόσο καλά, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι έτσι, δεν είναι εύκολο να παίρνεις αυτήν την ευθύνη και να αγωνίζεσαι. Εγώ από την πλευρά μου πάντα θα στηρίζω τους παίκτες μου και θα είμαι εκεί γι' αυτούς. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Πασχαλάκη που έχει κατακτήσει Κύπελλα και πρωτάθλημα».

Για το αν θυσίασε κάτι – όσον αφορά στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα – στον βωμό του αποτελέσματος:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση και περίοδος που περνά η ομάδα είναι διαφορετική και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτό, σε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ως προπονητής σίγουρα θα ήθελα η ομαδα μου να αγωνίζεται διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά η δεδομένη στιγμή, για την οποία μιλάμε, απαιτούσε συγκεκριμένα πράγματα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένας δρόμος για να σε οδηγήσει στις επιτυχίες. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις τον τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...