Το πάλεψε αλλά προδώθηκε από τις δυνάμεις του

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Απριλίου 2021 για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 6-16 σκορ.
Πηγή: acpaok.gr
Το πάλεψε αλλά προδώθηκε από τις δυνάμεις του

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 1-0 ύστερα από γκολ του Νίκου Προσινικλή. Καθ΄ όλη την εξέλιξη της περιόδου, ο ΠΑΟΚ, με γκολ του Παπάκου και του Ραντόγεβιτς κατάφερε να πορευτεί ισόπαλος με τον αντίπαλο μέχρι το 3-3, οπότε και οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το 3-4 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» δεν διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, επιτρέποντας στον αντίπαλο να προηγηθεί με 5 γκολ, 3-8. Ο Γιάννης Μαρινάγης έγραψε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το 4-8 για τον ΠΑΟΚ, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε η περίοδος και το ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα δεν κατάφερε να βάλει εμπόδια στους αντιπάλους, με αποτέλεσμα η περίοδος να κλείσει με 5-13 σκορ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκες του ΠΑΟΚ, αν και δε βρήκαν επιθετικές λύσεις, εμφανίστηκαν πολύ πιο δυνατοί στην άμυνα, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα είχε ήδη καθοριστεί, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 6-16 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, στη σημερινή αναμέτρηση, αν και μπήκε πολύ δυνατά, δεν κατάφερε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανίων το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 14:00.

ΠΑΟΚ Prima Holidays-Απόλλων Σμύρνης: 6-15

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-4, 1-5, 1-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγιεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Ιωσήφ, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουτσαντάς

Διαβάστε ακόμη...