Πρόεδρος Ιωνικού: «Έχω ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα»

Από thessports.gr:Ο πρόεδρος του Ιωνικού και φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Πρόεδρος Ιωνικού: «Έχω ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Και όμως το τρομερό της υπόθεσης για φέτος είναι ότι με την αλλαγή που έκανε η Κυβέρνηση, με τα έσοδα από το στοίχημα, επειδή δεν τα υπολογίζαμε ήρθαν σαν Θείο Δώρο. Ήταν ανάσα και για τις μεσαίες, αλλά και για τις μεγάλες ομάδες. Ήταν τεράστια βοήθεια» είπε αρχικά και συνέχισε για την ήττα αλλά και την σχέση ζωής που έχει με τον ΠΑΟΚ:

«Η άποψή μου είναι ειλικρινής. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο παίζεις για την ομάδα σου. Την εποχή που ήμουν στον Φάρο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, τον αποκλείσαμε και μετά ήρθε η κάθοδος. Ο φετινός είναι σε άνοδο και με τον κ. Χατζόπουλο θα πάει ακόμη καλύτερα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εκτίμησε τα ειλικρινή επιχειρήματα του κ. Χατζόπουλου και το ότι αγαπάει την ομάδα. Δεν ξέφυγε στο μπάτζετ, παρότι μπορούσε και νοικοκυρεύει την ομάδα.

Τα 500.000 ευρώ είναι μεγάλη επιτυχία αυτό τον καιρό. Γύρω από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ δημιουργείται σιγά σιγά μία καλή βάση. Αν πάμε για άλμα θα πέσουμε πάλι στο κενό. Εκτός από τα χρήματα που έχει βάλει από την τσέπη του ο κ. Χατζόπουλος, ξέρουμε και την ποιότητά του σαν άνθρωπο και το πόσο αγαπάει την ομάδα».

Ρωτήθηκε πως αγάπησε τον ΠΑΟΚ και τόνισε:

«Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης. Την εποχή που ΠΑΟΚ και Άρης ήταν στα ντουζένια τους μου άρεσε πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ, με το ποδόσφαιρο δεν έχω επαφή, και μου έμεινε. Έχω πάει με τον ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν πολύ στενάχωρη εμπειρία στο φάιναλ φορ του ΣΕΦ. Ήμουν μέσα και με το τρίποντο του Στογιάκοβιτς. Ο αγαπημένος μου πάντα θα είναι ο Μπάνε. Είναι τεράστια προσωπικότητα και ξεχωριστή φιγούρα».

Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ:

«Ποτέ μην λες ποτέ. Πρέπει να σεβαστούμε, όμως, τους ανθρώπους που κάνουν τώρα την προσπάθεια. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά χωρίς να βάζουμε εμπόδια στους ανθρώπους που είναι τώρα. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς αγάπη και μεράκι».

Διαβάστε ακόμη...