Τουρσουνίδης: «Βγάλτε εγωισμό και πάμε για το κύπελλο»

Από paok24.com:Ο Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στον «Libero FM 107,4» και αναφέρθηκε στα τελευταία δείγματα γραφής του ΠΑΟΚ, με φόντο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:
Πηγή: paok24.com
Τουρσουνίδης: «Βγάλτε εγωισμό και πάμε για το κύπελλο»

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα. Θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες πως οι ήττες τους πειράζουν, Να βγάλουν εγωισμό την Τετάρτη. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν φτάνει να το λες, αλλά να το δείχνεις. Πρέπει η ομάδα να συγκεντρωθεί, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό και εκεί να πάρει και το κύπελλο. Λάθη έχουν γίνει, και ατομικά και ομαδικά, και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μειωθούν» σχολίασε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στον Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε:

«Κατά πρώτον, θα πρέπει να πούμε πως το να είσαι προπονητής στην Κ19 δεν έχει καμία σχέση με το να παίζεις στην Τούμπα, με στόχο τη νίκη, το πρωτάθλημα. Δεν συγκρίνεται, είναι άλλο μέγεθος αυτό. Και όπως αυτό ισχύει για τους παίκτες της Κ19, ισχύει και για τους προπονητές. Ο Γκαρσία δεν έκανε το ξεκίνημα που θα θέλαμε όλοι, αλλά το σίγουρο είναι πως δουλέψει, ψάχνει να βρει τον τρόπο να διορθώσει τις καταστάσεις. Θα πρέπει ο Γκαρσία να στηριχθεί, να μείνει και την επόμενη χρονιά, να συζητήσει με τη διοίκηση για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

Για το αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στην άμυνα ή στην επίθεση, είπε: «Το πρόβλημα στην άμυνα είναι μεγαλύτερο. Και δεν φταίει ένας, ούτε και μόνο οι παίκτες που παίζουν σε αυτή τη θέση. Είναι συνολικό. Ναι, έχουμε δεχθεί κάποια γκολ που είναι να απορείς, ψάχνεις να βρεις τι έγινε, και το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να λυθεί άμεσα».

Διαβάστε ακόμη...