Επιστρέφει με τρία σερί εντός

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες που είχε έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον κέρδισε με 2-3 στην πρεμιέρα των Play Off της Volley League. Πλέον οι ασπρόμαυροι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με το Φοίνικα Σύρου αύριο στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει με τρία σερί εντός

Τα δεδομένα στο πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρα με τον Ολυμπιακό ν’ αποτελεί το φαβορί. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ με το Νίκολα Ματιάσεβιτς στον πάγκο του παρουσιάζεται αρκετά πιο βελτιωμένος και δείχνει καλά στοιχεία ακόμη κι όταν παίζει με ελλέψεις. Στόχος των ασπρόμαυρων είναι να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά ενώ περιμένει και την απόφαση για τη διεξαγωγή ή μη του League Cup.

Το παιχνίδι με τη Σύρο είναι το πρώτο από μια σειρά τριών εντός έδρας παιχνιδιών για το Δικέφαλό. Ειδικότερα αύριο θ’ αντιμετωπίσει το Φοίνικά στις 18:00, την Παρασκευή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 20:00 ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου των Play Off με την ώρα διεξαγωγής να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη το αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ERTSports ενώ αυτό της Παρασκευής από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...