Μιχαηλίδης : “Αποφασισμένοι για την νίκη από το πρώτο λεπτό”

Από thessports.gr:Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο επικείμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (4/4, 15.00) και τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα, για τη νίκη.
Πηγή: thessports.gr
Μιχαηλίδης : “Αποφασισμένοι για την νίκη από το πρώτο λεπτό”

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε τα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει ο Δικέφαλος για να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη, ενώ όπως είπε το παιχνίδι θα κριθεί στην αποφασιστικότητα και στο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη NOVA:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής:

«Ξεκουραστήκαμε, πήραμε χρόνο και εμείς και οι προπονητές να δούμε τα λάθη που έχουμε κάνει στους αγώνες, να βελτιωθούμε πάνω σε αυτά και να συνεχίσουμε δυναμικά»

Για το που έριξαν το περισσότερο βάρος:

«Στην αμυντική λειτουργία για να μη δεχτούμε γκολ και όσον αφορά την επίθεση δουλέψαμε επίσης για να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε ακόμα πιο εύκολα και όσο περισσότερο γίνεται».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι. Θα μπούμε δυναμικά και θα πάρουμε και τους τρεις βαθμούς».

Για το αν περιμένει διαφορετικό αγώνα συγκριτικά με αυτόν του πρωταθλήματος:

«Δεν μπορώ να πω πως περιμένω διαφορετικό παιχνίδι. Πάνω κάτω θα κυμανθεί όπως του πρωταθλήματος, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί και τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Το μηδέν στην άμυνα και να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό».

Για το αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι οδηγός ενόψει της συνέχειας:

«Σίγουρα όταν ξεκινάς με νίκη τα πλέι οφ, αυτό σου δίνει ψυχολογία, μπαίνεις καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και είναι σημαντικό.

Διαβάστε ακόμη...