Σνάουτσνερ: «Έχουμε πάρει το μάθημα μας»

Από inpaok.com: Όσα δήλωσε ο Πολωνός βοηθός του Γκαρσία
Πηγή: inpaok.com
Σνάουτσνερ: «Έχουμε πάρει το μάθημα μας»

 

 

Για το διάστημα της διακοπής και το πως κύλησε αυτό, τις υποχρεώσεις των διεθνών και το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μίλησε στην κάμερα της Nova o βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής και το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για την επανέναρξη των αγώνων:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε αρκετές ημέρες. Είχαμε και ημέρες για ανάσες για τους παίκτες. Έλειπαν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν σερί παιχνίδια με τις Εθνικές, για παράδειγμα ο Ίνγκασον έπαιξε τρία σερί ενηνεντάλεπτα. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».

Για το που έριξαν το βάρος από τακτικής άποψης στο διάστημα της διακοπής:

«Δουλέψαμε αρκετά κομμάτια και αμυντικά και επιθετικά και στις στατικές φάσεις. Δώσαμε βάση και στη φυσική κατάσταση για να είμαστε καλά μέχρι το τέλος που έχει πολλά παιχνίδια. Δουλέψαμε αρκετά».

Για την απουσία των παικτών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες:

«Ναι, μας έλειπαν παίκτες βασικοί από την ενδεκάδα, αλλά δεν αλλάξαμε το πλάνο, δουλέψαμε με όσους είχαμε. Θέλαμε να τους έχουμε, δεν μπορούσαμε, αλλά δεν αφήσαμε τον χρόνο να περάσει».

Για τον Σφιντέρσκι και το γκολ που πέτυχε με την Πολωνία:

«Είναι σημαντικό. Μίλησα και εγώ προσωπικά μαζί του. Για το πως ήταν. Είναι χαρούμενος έβαλε γκολ, το πρώτο του, έπαιξε βασικός με την Αγγλία. Ήρθε χαρούμενος και με πολύ όρεξη για την συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν περιμένει ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΚ:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά με νίκη. Πολύ σημαντικό αυτό γιατί θέλαμε να μπούμε με το δεξί. Τώρα έχουμε το δεύτερο βήμα. Η πρώτη νίκη μας έδωσε ψυχολογία και έχουμε μία ευκαιρία να παίξουμε και να κερδίσουμε, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε».

Για το αν είναι ευκαιρία για ρεβάνς:

«Ναι, είναι ευκαιρία. Από πλευράς μας μας περιμένει ίδιο παιχνίδι. Παίξαμε ξανά πριν τρεις βδομάδες, ξέρουμε πως παίζει ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε τότε, αλλά στο πρώτο μέρος μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε στην πρώτη φάση του αντιπάλου ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες για γκολ και πληρώσαμε τη μία φάση. Πήραμε μάθημα από αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ρεβάνς».

Για το αν είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι στη Λεωφόρο:

«Ναι, όλο το ρόστερ είναι έτοιμο για τον αγώνα αυτό».

Διαβάστε ακόμη...