Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Θεσσαλίας ο ΠΑΟΚ με εντολή Ιβάν Σαββίδη

Από sdna.gr: Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τον σεισμό στη Θεσσαλία στέκεται ο ΠΑΟΚ, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sdna.gr
Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Θεσσαλίας ο ΠΑΟΚ με εντολή Ιβάν Σαββίδη

Ήδη μια αποστολή από στελέχη του PAOK Action, βρίσκεται στις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές και να συντάξουν έκθεση που θα σταλεί στον Ιβάν Σαββίδη.

Για την πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά των ανθρώπων του Δικεφάλου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο υπεύθυνος του PAOK Action, Τάσος Παπαδόπουλος, που σημείωσε ότι υπάρχει συχνή επικοινωνία με τις τοπικές αρχές για τις ανάγκες που προκύπτουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο metropolis 95.5:

Για την κίνηση του PAOK Action για τους σεισμόπληκτους στη Θεσσαλία: «Καλησπέρα από το Δαμάσι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action δε θα μπορούσαν να λείψουν από την καταστροφή που έπληξε τη Θεσσαλία.

Είμαστε δεύτερη μέρα στις σεισμόπληκτες περιοχές. Καταγράφουμε τις ανάγκες φωτογραφίζουμε και συζητάμε με τους απλούς πολίτες και την τοπική αυτοδιοίκηση για να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία καθώς αυτό το πράγμα φαίνεται ότι θα κρατήσει αρκετό καιρό».

Για τα προβλήματα στην περιοχή: «Η πρώτη επίσκεψη έγινε πριν από δύο εβδομάδες στον δήμο Ελασσόνας. Στο μεσοδιάστημα από την καταστροφή, είχαμε συνεχή επικοινωνία. Θα ξανάπαμε για να δούμε τις ανάγκες.

Πήγαμε στον Τύρναβο, στη Φαρκαδόνα και στο Κουτσόχερο όπου είδαμε και την κατεστραμμένη εκκλησία που είναι πολλών ετών. Κάνουμε μια περιοδεία με το βαν του PAOK Action και αν και ενημερώσαμε μόνο τους υπευθύνους σε κάθε δήμο για κάποια είδη πρώτης ανάγκης, τελικά μαθεύτηκε και είχαμε επισκέψεις από φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό το χαμόγελό τους γιατί περνάνε πολλά.

Έχουμε καταγράψει όλες τις ανάγκες, θα κάνουμε έκθεση που θα διαβιβαστεί στον Ιβάν Σαββίδη και θα προχωρήσουμε με την όποια βοήθεια».

Διαβάστε ακόμη...