Μόνο περηφάνια για την Τάνια μας!

Από acpaok.gr : Στην επίσημη Ημερίδα που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, στο Παγκρήτιο Στάδιο της Κρήτης, η έφορος του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον ακοντισμό, ξεπερνώντας το προηγούμενη, δικό της.
Πηγή: acpaok.gr
Μόνο περηφάνια για την Τάνια μας!

Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ του καλοκαιριού και το νταμπλ στα 100μ. και στον ακοντισμό, η Τάνια Κεραμυδά πρόσθεσε ακόμα μία διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ της.

Για την διάκριση της αυτή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τα γεγονότα της Τυνησίας ένιωσα απογοήτευση μέσα μου για πολλούς λόγους. Το μυστικό ήταν ότι δεν άφησα την κατάσταση να με καταβάλλει για πολύ και προσπάθησα όλη αυτή τη μεγάλη ένταση που αισθανόμουν να τη μετατρέψω σε παραγωγική. Σκεφτόμουν συνέχεια τους αθλητές μας στον ΠΑΟΚ, όλα τα παιδιά αλλά ειδικά στο Τμήμα Στίβου και δεν ήθελα να έχουν για εμένα μια εικόνα ότι τα παρατάμε στην πρώτη δυσκολία. Αν δε μάθεις να πέφτεις, δε θα μάθεις ποτέ και να σηκώνεσαι! Δεν τα παρατάμε ποτέ, παλεύουμε πάντα ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας! Πάντα παίρνω μια βαθιά ανάσα, κάνω την προσευχή μου, κάνω το Σταυρό μου και προχωράω.

Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσα να αγωνιστώ στην Κρήτη. Από την ώρα που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αισθάνθηκα μέσα μου πολύ όμορφα και ανυπομονούσα να περάσουν οι ώρες για να αγωνιστώ! Ένιωθα απίστευτη θετική αύρα! Ευτυχώς αυτό φάνηκε και στον αγώνα, στην 1η βολή ήρθε και το Πανελλήνιο Ρεκόρ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίδοσή μου, αν αναλογιστώ ότι την έκανα χωρίς φόρα και τραυματισμένη. Το αγώνισμα του ακοντισμού είναι κάτι καινούργιο για εμένα που τώρα μαθαίνω, τους τελευταίους 5 μήνες ξεκίνησα να ασχολούμαι ουσιαστικά. Οπότε σίγουρα πιστεύω ότι μπορώ και παραπάνω αλλά δε μου αρέσει να λέω πολλά λόγια, προτιμώ να δείχνω τη βελτίωση μου με τις πράξεις. Κοιτάω την κάθε μέρα να δουλεύω με τον προπονητή μου , να ακούω τις οδηγίες των γιατρών μου και να προχωράω με προσοχή και ταυτόχρονα αφοσίωση.

Προσπαθώ να αποκαταστήσω όσο είναι δυνατόν και το πρόβλημα του τραυματισμού στο χέρι, που με ταλαιπωρεί σε αρκετά σημαντικό βαθμό το τελευταίο διάστημα.

Επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα. Σίγουρα θα ήθελα για 2η συνεχόμενη χρονιά να κερδίσω τον ακοντισμό και να βελτιώσω ξανά την ατομική μου επίδοση και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θα ήθελα επίσης μια αξιοπρεπή εμφάνιση και στο 2ο αγώνισμα που θα επιλέξουμε με τον προπονητή μου κ. Παπαδόπουλο Αναστάση, ώστε να βοηθήσω και τον Σύλλογό μου Ελπίδα Θεσσαλονίκης με ένα ακόμα μετάλλιο αν τα καταφέρω. Ο Σύλλογος στηρίζει πολύ όλους τους αθλητές που ανήκουν στην ομάδα και θα ήθελα προσωπικά να τους ευχαριστήσω. Είναι χαρά μου να ανήκω στην Ελπίδα Θεσσαλονίκης και είναι κόσμημα για τον αθλητισμό αυτά τα Σωματεία».

Διαβάστε ακόμη...