Δύο μήνες «φωτιά» για ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Ξεκινάει ο αγωνιστικός... Γολγοθάς του Δικεφάλου που κρίνει στόχους
Πηγή: inpaok.com
Δύο μήνες «φωτιά» για ΠΑΟΚ

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μετά από δύο εβδομάδες... απραξίας, με τον Δικέφαλο να έχει μπροστά του έναν δύσκολο μήνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της ομάδας.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό... Γολγοθά που θα ξεκινήσει με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 4 Απριλίου.

Τρεις ημέρες αργότερα (7/4) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στις 11 Απριλίου, θα δώσει και τρίτο εκτός έδρας ματς αφού θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 3η αγωνιστική των Play Off.

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα βρει τους παίκτες να παίρνουν μια μικρή... ανάσα, αφού θα μεσολαβήσει μια εβδομάδα μέχρι το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 18/4, ενώ στη συνέχεια την Τετάρτη 21/4 ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο Χαριλάου τον Άρη.

Λίγες ημέρες αργότερα (25/4), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, στο ματς που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του δεύτερου γύρου της διαδικασία των Play Off.

Η... περιπέτεια του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και τον Μάιο αφού θα ακολουθήσει η ρεβάνς του ημιτελικού με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα (5/5) ο Δικέφαλος θα φιλοξενηθεί από τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Στις 9 Μαΐου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 8η αγωνιστική των Play Off και στις 12 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο αγωνιστικός... Γολγοθάς του ΠΑΟΚ θα κλείσει με την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρόπολης τις 16 Μαΐου στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...