«Στα κέρδη της Πολωνίας ο Σφιντέρσκι!»

Από inpaok.com : Ο Κάρολ Σφιντέρσκι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη όντας πλέον διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, αφού όχι μόνο έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Ανδόρα, κατάφερε να σκοράρει και να κερδίσει και τη φανέλα βασικού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Αγγλία στο Ουέμπλει!
Πηγή: inpaok.com
«Στα κέρδη της Πολωνίας ο Σφιντέρσκι!»

Τα πολωνικά ΜΜΕ μάλιστα ξεχωρίζουν την παρουσία του επιθετικού του ΠΑΟΚ στην Εθνική, κατατάσσοντας τον στα μεγάλα κέρδη αυτού του «παραθύρου».

Μάλιστα τονίζουν ότι με δεδομένη την εικόνα των Μίλικ και Πιάτεκ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι απέδειξε ότι έχει να δώσει πράγματα στην Εθνική Πολωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πολωνοί αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Αποδείχθηκε πως ο Σφιντέρσκι όχι μόνο μπορούσε να προπονηθεί με τον Λεβαντόφσκι αλλά και να αποτελέσει την αλλαγή του στο ματς με την Ανδόρα. Και λίγες ημέρες αργότερα, να λάβει και φανέλα βασικού στο Γουέμπλεϊ. Κάτι που πιθανώς να μην πίστευε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Στο ντεμπούτο του σημείωσε ένα πανέξυπνο τέρμα ενώ στο δεύτερο παιχνίδι αγωνίστηκε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Και παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσε κάποιο τέρμα, αξίζει το χειροκρότημα για τη φιλοδοξία και το θάρρος του. Θα πρέπει -βέβαια- να του αναγνωρίσουμε το γεγονός πως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Σίγουρα, όμως, η παρουσία του παίρνει πρόσημο θετικό και με τους Μίλικ – Πιάτεκ να μην διάγουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, μπορεί να δώσει κάτι σε αυτήν την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...