Κριτική Πολωνών σε Σόουζα: «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει βασικός ο Σφιντέρσκι»

Απο sdna.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πολωνίας και αναλυτής του «Polsatsport», Άρτουρ Βίκνιαρεκ, άσκησε δριμεία κριτική στον προπονητή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της χώρας, Πάουλο Σόουζα, για την προσέγγιση του στην ήττα (2-1) από την Αγγλία.
Πηγή: sdna.gr
Κριτική Πολωνών σε Σόουζα: «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει βασικός ο Σφιντέρσκι»

Η απώλεια του Λεβαντόφσκι «τρόμαξε» τους Πολωνούς, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Mundial κόντρα στην Αγγλία.

Ο Πάουλο Σόουζα κατέβασε την ομάδα του με δύο επιθετικούς στο Γουέμπλεϊ, αν και η προσέγγιση του ήταν αμυντική. Το επιθετικό δίδυμο ήταν οι Πιόντεκ και Σφιντέρσκι, με τον τελευταίο να έχει μόλις τρεις ημέρες που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ (το 3-0) κόντρα στην Ανδόρρα.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα της ήττα (2-1) από την Αγγλία στην πολωνική τηλεόραση, στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα, ο Άρτουρ Βίκνιαρεκ εξέφρασε την διαφωνία του με την επιλογή του Σόουζα να ξεκινήσει ως βασικό τον Σφιντέρσκι και να χαραμίσει κεντρικό μέσο για να βάλει δύο επιθετικούς παρά την αμυντική του προσέγγιση, τονίζοντας ότι ένα γκολ κόντρα στην Ανδόρρα δεν είναι ικανοποιητικό πειστήριο για να πάρει φανέλα βασικού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...