Πάλεψε παρά την κούραση

Από acpaok.gr: Για την 8η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, φιλοξένησε τον ΟΣΦΠ το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όπου γνώρισε την ήττα με 4-16.
Πηγή: acpaok.gr
Πάλεψε παρά την κούραση

Οι «ασπρόμαυροι» αγωνίστηκαν για τρίτη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με την κόπωση από τα πολύωρα ταξίδια και τις αναμετρήσεις να κάνει την εμφάνισή της και να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο παιχνίδι τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με σκορ 1-9 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 4-16.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό παρότι βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο από την αρχή του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο, εκτός έδρας, με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 14:00 το μεσημέρι.

ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΟΣΦΠ: 4-16

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 1-5, 1-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Λαλιάς

Διαβάστε ακόμη...