Συνεχίζουν το σκάουτινγκ του Τζόλη οι Άγγλοι

Απο paok24.com: Πλέκουν το εγκώμιο του 19χρονου οι Άγγλοι
Πηγή: paok24.com
Συνεχίζουν το σκάουτινγκ του Τζόλη οι Άγγλοι

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ο Χρήστος Τζόλης, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από το νησί. Οι Άγγλοι στέκονται στα εντυπωσιακά, όπως τα χαρακτηρίζουν, στατιστικά του νεαρού καθώς και στο επίσημο ντεμπούτο που έκανε με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Ισπανία.

Όπως σημειώνουν το ενδιαφέρον για τον 19χρονο εξτρέμ είναι μεγάλο, καθώς απασχολεί πολλά μεγάλα κλαμπ σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα στέκονται και σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο παίκτης του ΠΑΟΚ κι είχε χαρακτηρίσει «ιδιαίτερα τιμητικό» να συνδέεται το όνομα του σε μεταγραφικά σενάρια τόσο μεγάλων συλλόγων.

Όπως αναγράφεται σε δημοσίευμα του αγγλικού τύπου, το ρεπορτάζ που προκύπτει από τους «κόκκινους διαβόλους» κάνει λόγο για σαφή πρόθεση της Μάντσεστερ να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Τζόλη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στέκονται στην αφοσίωση που δείχνει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν καθημερινά ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος ο νεαρός θα μπορούσε ν' αποτελέσει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα πλάι στους Καβάνι, Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ, δίνοντας μια επιπλέον λύση στον Σόλτσκιερ.

Διαβάστε ακόμη...