Λουτσέσκου: «Έτσι άνοιξα την πόρτα του ΠΑΟΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κυκλοφορεί… ελεύθερος και η πρόθεση του είναι παραμείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αφού δεν θέλει να αναλάβει ξανά ομάδα στα μέσα της σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Λουτσέσκου: «Έτσι άνοιξα την πόρτα του ΠΑΟΚ»

Μάλιστα ανέφερε πως από τις προηγούμενες του εμπειρίες, αυτή που του βγήκε σε καλό ήταν η Ξάνθη, την οποία ανέλαβε στα μέσα της σεζόν και μετά από την καλή του δουλειά στους «ακρίτες» άνοιξε την πόρτα του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ηρεμήσω. Είχα μια κακή εμπειρία όταν ανέλαβα μια ομάδα τον Μάρτιο, την Πετρολούλ εννοώ γιατί δεν έχει νόημα να κρυφτώ.

Την ανέλαβα τον Μάρτιο και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι πίσω από την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ότι δεν έχω τρόπο να γνωρίζω τι γινόταν πριν, δεν ξέρω τι έγινε στην προετοιμασία, ποιες καταστάσεις ήταν δύσκολες και πώς να τις διαχειριστώ. Και μετά από όλα αυτά είπα ποιο είναι το νόημα τώρα; Πρέπει να μελετήσω, παίρνω μια εικόνα για το τι θα μπορούσα να προπονήσω και να δω», είπε αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Για το μέλλον του και τα όσα ακούγονται για αυτόν τόνισε :

«Αποφεύγω να κάνω προφορικές συμφωνίες αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να περιμένω λίγο περισσότερο και να καταλάβω ακριβώς τι θέλω. Έχω πετύχει και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρον. Και για τώρα αλλά και για το καλοκαίρι. Προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο. Για μένα, αυτές είναι πολύ ελκυστικές καταστάσεις. Είναι πιο δύσκολο για μένα να αποδεχτώ να κάνω αυτά τα βήματα πίσω, το έκανα μία φορά και ίσως αρκετές φορές. Από την Ραπίντ και τον προημιτελικό στην Ευρώπη, δύο φορές διαδοχικός νικητής του Κυπέλλου.

Πήγα επίσης στην Ξάνθη κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά μου βγήκε σε καλό στο τέλος, γιατί άνοιξα μια σημαντική πόρτα στην Ελλάδα και κατέληξα να ζήσω αυτήν την τεράστια επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Τώρα είμαι σε άλλο επίπεδο και ναι, δεν θα δεχόμουν τίποτα. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέξω αυτό που θέλω για το μέλλον μου».

Διαβάστε ακόμη...