Μπολόνια και Ουνιόν «πόνταραν» σε Σφιντέρσκι αλλά η τελική απόφαση ανήκε στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Ο Καρόλ Σφιντέρσκι μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το ενδιαφέρον από Μπολόνια και Ουνιόν, επισημαίνοντας πως η τελική απόφαση ανήκε στον ΠΑΟΚ που τον διατήρησε στο δυναμικό του!
Πηγή: sdna.gr
Μπολόνια και Ουνιόν «πόνταραν» σε Σφιντέρσκι αλλά η τελική απόφαση ανήκε στον ΠΑΟΚ

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι «ροσομπλού» θέλοντας να καλύψουν το κενό στην επίθεσή τους, στράφηκαν στην απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ. Για αρκετές ημέρες, οι Ιταλοί συντηρούσαν το θέμα στην επικαιρότητα, ενδεικτικό της επιμονής που έδειξε η Μπολόνια στο πρόσωπο του Πολωνού επιθετικού.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και ο Σφιντέρσκι, τα δεδομένα άλλαζαν ανά πάσα ώρα και στιγμή και ο 23χρονος φορ άλλοτε έμοιαζε μια «ανάσα» από τη μετακίνησή του στην Ιταλία και άλλοτε φαινόταν να υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες που δύσκολα γεφυρωνόταν...

Μάλιστα, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μπήκε στο κάδρο και η Ουνιόν, αλλά ούτε το ενδιαφέρον των Γερμανών προχώρησε δεδομένου πως η τελική απόφαση ανήκε στον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Πολωνός να δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μεταγραφή, ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου ήταν και είναι εκείνοι που ορίζουν το πλαίσιο και τις συνθήκες με γνώμονα και την επόμενη ημέρα στο κλαμπ.

«Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα... οικονομικό φράγμα και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιόν, πιο κοντά απ' ότι στην Μπολόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...