Δευτέρα 9 μ.μ.: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση (vid)

Από ΣΔΝΑ.ΓΡΆνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του και μίλησε για όλα. Ο μεγάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια σε μία συνέντευξη ζωής, προσκεκλημένος του Βασίλη Βέργη στο FACE TO FACE του SDNA, την Δευτέρα στις 9 το βράδυ.
Πηγή: sdna.gr
Δευτέρα 9 μ.μ.: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση (vid)

Σε ένα σπάνιο ταξίδι στο χρόνο ξετυλίγει το κουβάρι από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Θεσσαλονίκη έως σήμερα.

Ο Φερνάντο Σάντος και ο καθοριστικός ρόλος που έπαιξε στη ζωή του. Ο ΠΑΟΚ του 2010 και οι προσωπικότητες τον έφεραν κοντά σε εκείνο τον τίτλο.

Αποκαλύπτει τις τρεις φορές που (δύο) ελληνικές ομάδες τον προσέγγισαν για μεταγραφή, προτού πάει στην Βόλφσμπουργκ, όσο έπαιζε εκεί αλλά και πέρυσι το καλοκαίρι.

Μιλάει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Γιώργο Κούδα, τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το αήττητο νταμπλ, την αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού, τις σχέσεις του με τον Αμπελ Φερέϊρα και τον Ολαφ Ρέμπε, την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ανατριχιάζει ενθυμούμενος την ημέρα της φιέστας και ομολογεί με αφοπλιστικό συναίσθημα ποιο παιχνίδι θα ήθελε να παίξει γυρνώντας τον χρόνο πίσω.

Το ξέσπασμά του για όσα συνέβησαν πέρυσι με την υπόθεση «πολυϊδιοκτησίας». Ποιους δεν θα ήθελε ποτέ να δει και να μιλήσει μαζί τους.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κάνει... φύλλο και φτερό την περιβόητη ιστορία της ανανέωσης του συμβολαίου του, τι τον πλήγωσε, πως επέστρεψε.

Μοιράζεται για πρώτη φορά τι θα ήθελε να κάνει όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κι ακόμη: ο φετινός ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, το πρωτάθλημα και η μάχη εξόδου στην Ευρώπη, ο Χρήστος Τζόλης, το κρίσιμο καλοκαίρι που έρχεται.

Η εξομολόγηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια έρχεται στην κάμερα του SDNA. Τη Δευτέρα στις 9μ.μ. Σε ένα ακόμη FACE TO FACE που ΔΕΝ χάνεται!

Διαβάστε ακόμη...