Τζόλης: «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια»

Από inpaok.com;Για τα παιχνίδια με την Ονδούρα και την Γεωργία αλλά και για την παρουσία του στην Εθνική, ως «σταθερό» πλέον μέλος των κλήσεων του Τζον Φαν Σχιπ, μίλησε ο Χρήστος Τζόλης στην κάμερα του Open.
Πηγή: inpaok.com
Τζόλης: «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια»

To wonderkid του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι ζει το όνειρο του, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν σταματάει την σκληρή δουλειά αφού ο στόχος του είναι να έχει συνέχεια στην απόδοση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στην Εθνική:

«Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στην Εθνική ανδρών. Δεν μπορώ να το περιγράψω με πολλά λόγια, απλά ευχαριστιέμαι την στιγμή».

Για το αν τον επηρεάζει ο ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομα του :

«Προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου και ίσα-ίσα είμαι χαρούμενος που γράφουν καλά λόγια για μένα. Δεν σταματάω ποτέ. Όλα είναι δουλειά και συγκέντρωση. Θέλω να συνεχίσω στο ίδιο επίπεδο και την επόμενη σεζόν γιατί μια χρονιά δε σημαίνει κάτι. Σημασία έχει να έχεις συνέχεια».

Για τον επόμενο του στόχο:

«Ο επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ένα από τα όνειρα μου όσο ήμουν μικρός και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα».

Για τη συνέχεια, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία:

«Πρέπει να έχουμε δύο καλά αποτελέσματα ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, μετά την ισοπαλία με την Ισπανία. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία για τα επόμενα δύο ματς».

Για τα παιχνίδια κόντρα σε Ονδούρα και Γεωργία:

«Η Ονδούρα και η Γεωργία νομίζω ότι βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Θα μπορούμε να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε κόντρα στη Γεωργία. Σίγουρα θα αλλάξει το αγωνιστικό μας πλάνο αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε να δημιουργήσουμε αρκετές φάσεις και να σκοράρουμε νωρίς για να έχουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι».

Για το την συνύπαρξη του με τον Τζον Φαν Σχιπ:

«Έχω πάρει αρκετά την αμυντική λειτουργία, να μάθω να είμαι καλός και συνεπής αμυντικά και στην επιθετική λειτουργία να δημιουργώ φάσεις και να βγαίνουμε στο επιθετικό τρίτο και να τελειώνουμε τις φάσεις γρήγορα».

Διαβάστε ακόμη...