«Μετακομίζει» Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Για αρκετές ημέρες -όπως όλα δείχνουν- θα εγκατασταθεί στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως ακολουθούν δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι σκέψεις των επιτελών του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
«Μετακομίζει» Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν από αύριο (29/3) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να τους δώσει μερικές «ανάσες» στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Από Δευτέρα, όμως, ξεκινά σταδιακά η προετοιμασία για τρία σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια και μεσοβδόμαδα αναμένεται να ενσωματωθούν και οι διεθνείς.

Στην παρούσα φάση, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ προσανατολίζονται στη λογική να εγκατασταθούν στην Αθήνα για πέντε ημέρες ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα το Σάββατο το απόγευμα (2/4) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεδομένου πως ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ (7/4 στις 20:00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου που θα φιλοξενήσει την προετοιμασία της ομάδας για το διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα, με την πιο απαιτητική εβδομάδα της επανέναρξη του πρωταθλήματος να κλείνει με εκτός έδρας δοκιμασία και συγκεκριμένα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (11/4, 17.15).

Διαβάστε ακόμη...