Το μαχαίρι στο… κόκαλο

Απο FORZA: Η ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και στόχους, αλλά στην πορεία τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, θα κριθούν πολλά...
Πηγή: forza
Το μαχαίρι στο… κόκαλο

Τα παιχνίδια που απομένουν, θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, σε ότι αφορά αυτά που πρέπει να γίνουν με το τέλος της σεζόν και ενόψει της επόμενης. Στο επόμενο δίμηνο, ουσιαστικά, θα κριθούν όλοι και όλα.

Από την φετινή ομάδα, όλοι περίμεναν περισσότερα πράγματα φέτος, αυτό ισχύει και για την ιδιοκτησία, η οποία σε όλα τα μηνύματα προς την ομάδα το τελευταίο διάστημα, έστειλε το μήνυμα ότι ζητούμενο είναι το μάξιμουμ τόσο στα πλέι οφ, όσο και στο κύπελλο.

Τα μηνύματα που έφτασαν από την ιδιοκτησία στην ομάδα, δεν είναι πιεστικά. "Η ομάδα έχει δυνατότητες, πρέπει να τις δείξετε στο γήπεδο, η μέχρι τώρα εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής και των ικανοτήτων που έχει αυτή η ομάδα" είναι η κεντρική ιδέα των όσων φτάνουν στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη πίστη όταγωνισι μπορούν να πλέι οφ να το "γυρίσουν" και να αφήσουν το υπόλοιπο της σεζόν να είναι μια κακή ανάμνηση.

Η ιδιοκτησία δεν θέλησε να περάσει πίεση στην ομάδα, θέλει και ζητά να κάνει απλά αυτό που μπορεί και στο τέλος της σεζόν, ανάλογα με την ανταπόκριση, θα παρθούν οι αποφάσεις.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Προς το παρόν υπάρχει μια άποψη που έχει διαμορφωθεί, με βάση αυτά που έγιναν στη διάρκεια όλης της σεζόν κι αυτό φυσικά δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Εικόνα υπάρχει για όλα, απλά δεν είναι τελική.

Όπως έχει γράψει η FORZA, το καλοκαίρι κλείνει ούτως ή άλλος ένας κύκλος κι από την ώρα που ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά "ξεμπέρδεψε" με το Financial Fair Play, το οποίο έχει πλέον υπό έλεγχο, θα μπορέσει να μπει σε μια καινούρια πορεία επενδύσεων, με στόχο την δημιουργία της ομάδας της επόμενης τριετίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν επενδύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ θα υπάρξει και μια καλύτερη οργάνωση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Ουσιαστικά έγινε αντιληπτό ότι τα τελευταία ένα δύο χρόνια έγιναν λάθη και υπήρξαν αστοχίες και η πρόθεση είναι το χτίσιμο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, να προχωρήσει χωρίς δισταγμό και συναισθηματισμούς. Το μαχαίρι λέγεται πως θα μπει στο κόκαλο, σε ότι αφορά την ετοιμασία της ομάδας της επόμενης τριετίας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη...