Πλάνο για τρεις εκτός έδρας «μάχες»

Απο paok24.com: Η προετοιμασία με φόντο μια εβδομάδα στα «κόκκινα»
Πηγή: paok24.com
Πλάνο για τρεις εκτός έδρας «μάχες»

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα είναι άκρως απαιτητική με τον ΠΑΟΚ να έχει τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια για πλέι οφ και κύπελο, στα οποία καλείται να δώσει απαντήσεις που – αν και θα μπορούσε – έφυγε χωρίς νίκη στις επισκέψεις του στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Την ερχόμενη Κυριακή (4/4) ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στη Λεωφόρο, εκεί που πριν από μερικές εβδομάδες «κατάφερε» να δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού πρώτα πέταξε στα σκουπίδια όσες φάσεις δημιούργησε. Ακολούθως, τρεις μέρες μετά (7/4) θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την οποία είχε βάλει στα σκοινιά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για μια απίθανη ανατροπή. Η «διαβολοβδομάδα» κλείνει με την επίσκεψη στην Τρίπολη, εκεί που ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε ματς που θα μπορούσε να το είχε «στρώσει» αλλά το γκολ του Κρμέντσικ είχε ακυρωθεί.

Το προπονητικό τιμ έχει χρόνο μπροστά του για να καταστρώσει τα πλάνα του, καθώς πρόκειται για ένα σετ αγώνων απαιτητικών, που με την αξιοποίηση του βάθους του πάγκου μπορεί να ολοκληρωθεί με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πρώτη σκέψη βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η επιστροφή των διεθνών για να καταγραφεί η κατάστασή τους, κάτι που θα γίνει στα μισά της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...