Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το μεγάλο βράδυ του Σάντος!

Από thessports.gr: Στα «βαθιά» μπαίνει η Εθνική Σερβίας, που έχει στις τάξεις της και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αφού το βράδυ του Σαββάτου (27/3, 21:45) υποδέχεται την Πορτογαλία για την δεύτερη αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ.
Πηγή: thessports.gr
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το μεγάλο βράδυ του Σάντος!

Μάλιστα το σημερινό παιχνίδι είναι σημαδιακό για τον, άλλοτε προπονητή και του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος που θα συμπληρώσει τις 1000 αναμετρήσεις ως προπονητής!

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 999 παιχνίδια ως προπονητής των Εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, αλλά και των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, όπως και των Εστρέλα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα.

Από αυτά τα περισσότερα σε μια θητεία τα έκανε στον πάγκο των «ασπρόμαυρων», που σε τρία χρόνια οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε 114 παιχνίδια, στο μοναδικό «πέρασμα» της καριέρας του όπου έφτασε σε τριψήφιο αριθμό αγώνων (το έκανε και στην ΑΕΚ, αλλά σε δύο θητείες).

Μένει να φανεί αν ο Φερνάντο Σάντος θα συνοδεύσει με νίκη το μεγάλο του ρεκόρ, ή αν η Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς του χαλάσει τη... γιορτή.

Διαβάστε ακόμη...