Οι Βέλγοι υποτιμούν τον Κρμέντσικ

Από inpaok.com: Δίνουν έξτρα... κίνητρο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Οι Βέλγοι υποτιμούν τον Κρμέντσικ

Ο Μάικλ Κρμέντσικ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση της Τσεχίας με το Βέλγιο το Σάββατο (27/3), αφού οι Παβλέκνκα, Καντεράμπεκ, Ντάριντα και Σικ δεν μπορούν να εισέλθουν σε τσεχικό έδαφος, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει θέσει η Γερμανία και κατ'επέκταση οι γερμανικές ομάδες στις οποίες αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Έτσι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεδομένης της απουσίας του βασικού φορ των Τσέχων, Πάτρικ Σικ, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στο Βέλγιο, με τον 27χρονο φορ να έχει ένα έξτρα... κίνητρο.

Ο Κρμέντσικ έχει το παρελθόν του στο Βέλγιο, αφού μέχρι και πριν λίγους μήνες φορούσε την φανέλα της Μπριζ από την οποία παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού στον ΠΑΟΚ, ενώ... λάδι στη φωτιά ρίχνουν και τα βελγικά ΜΜΕ που υποτιμούν τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο, «ο Κρμέντσικ δεν αποτελεί απειλεί», με τον έμπειρο επιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι αποφασισμένος να δώσει τις δικές του απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...