Οι «ακτίνες» των Ελλήνων διεθνών

Ο Τζόλης με την εθνική Ανδρών στην Ισπανία χθες, αλλά και οι νεαροί Τσιγγάρας, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Κούτσιας και Τσαούσης, είχαν διεθνείς υποχρεώσεις χθες, με τον καθένα να παίρνει το δικό του χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: paok24.com
Οι «ακτίνες» των Ελλήνων διεθνών

Ο Τζόλης, που μπήκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου αντί του Μάνταλου, αμύνθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα από την αριστερή πλευρά, αλλά ήταν άτολμος και χαμένος σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες.

Όσον αφορά τους νεαρούς διεθνείς, με την Εθνική Ελπίδων, ο Τσιγγάρας έπαιξε και στα 90 λεπτά κόντρα στην Κύπρο, δείχνοντας κάπως χαμένος σε μια ομάδα που αδυνατούσε να επιτεθεί οργανωμένο.

Ο Λύρατζης που ήταν στα δεξιά της άμυνας, κράτησε τη θέση του και δημιούργησε επιθετικά, όσο μπορούσε από τη θέση του, ενώ ο Μιχαηλίδης, είχε προβλήματα με τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά προώθησε καλά το παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Ο Κούτσιας που έπαιξε για ένα ημίχρονο, προσπάθησε να ξεχωρίσει κυρίως με κάποιες ατομικές ενέργειες, ενώ ο Τσαούσης, έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως, χάθηκε και βγήκε νωρίς.

Διαβάστε ακόμη...